OVER ONS
Wij zijn een expeditiebedrijf met een team van ervaren planners. Namens Serpenti Logistics B.V. staat een competent en enthousiast team u te woord om uw logistieke vraagstukken naar wens en behoefte op te lossen.

ONS TEAM BESCHIKT OVER

  • Expertise
  • Wereldwijde betrouwbare partners
  • Transparantie
  • Goede communicatie
  • 24/7 mentaliteit en service
  • Volledig geautomatiseerde systemen

U krijgt een medewerker als vast aanspreekpunt en uw wensen begeleid van begin tot eind. Wij beschikken over een netwerk van betrouwbare partners die ervoor zorgen dat onze kwaliteit waar ook ter wereld gewaarborgd is. Of het nu wegtransport, railtransport, zeevracht of luchtvracht betreft, onze kennis stelt ons in staat bij ieder transport maatwerk te leveren.

Onze kracht is om de beladingsgraad te optimaliseren en daarmee de transportkosten en het milieu te besparen. 

Serpenti Logistics B.V. werkt met een systeem dat volledig digitaal wordt aangestuurd. Hierdoor wordt er efficiënt te werk gegaan en worden kosten bespaard. Papierloos werken staat binnen deze organisatie voorop, dit alles volgens de milieuwensen.

Dankzij een wereldwijd netwerk heeft Serpenti Logistics B.V. ook ervaring met zeevrachten over heel de wereld. Wij stellen u in vertrouwen dat uw lading op de juiste bestemming aankomt. Dit geldt ook voor uw luchtvrachten. Als expediteur beschikt Serpenti Logistics B.V. over de juiste formaliteiten wat betreft, import/export, douanediensten, transportverzekeringen, voor- en natransport over water, weg en spoor

ONZE VISIE
“ Serpenti Logistics B.V. is voortdurend op zoek naar manieren om zijn logistieke netwerk en service voor het transporteren van ladingen van en naar landen in Europa zoals Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland en Scandinavië, maar ook buiten Europa te vergroten ”

MISSIE
“ Serpenti Logistics B.V. is 365 dagen per jaar bereikbaar, waarin u dankzij een hecht team verzekerd bent van een vast aanspreekpunt, om uw transport klein of groot te begeleiden van aanvraag tot aflevering klant op basis van professionaliteit en pro-activiteit ” 

Bel voor al Uw transporten Serpenti Logistics B.V., onze professionele planners helpen u graag verder.

Sinds 2015 dé specialist op het gebied van internationale transport EN expeditie