WIJ SPONSOREN RZ ZWEMVERENIGING

Wat een gastvrijheid was dat gister, de bijeenkomst met de zwemmers van RZ. Topavond was het. Dank ervoor!, Evert Serpenti.

Vrijdagavond was ik weer te gast bij zwemvereniging RZ-Roermond. Idee: als zwemmers wat meer zouden begrijpen van de achtergronden van hun sport, zou dat wel eens hun motivatie kunnen vergroten. Ze waren te gast bij Evert Serpenti, eigenaar van Serpenti Logistics , sponsor én zwemmer van RZ. In diens enorme hal werd het nieuwe sponsor shirt gepresenteerd, en kregen de zwemmers de opdracht om alle elementen van vervoer van het bedrijf te presenteren. We zagen auto’s, treinen, vliegtuigen, boten en vrachtauto’s langskomen. Lachen dus. De tafels waren overladen met lekkers. Energie eigenlijk, precies het thema waar ik de presentatie omheen had gebouwd. Een beetje interactief natuurlijk, zodat er ook nog wel wat gelachen kon worden, rondom dit toch wel lastig te vatten onderwerp. Voldaan gevoel.

Leerzame avond voor onze wedstrijdzwemmers deel 2 van 3 bij één van onze sponsoren (en zelf Master zwemmer) Evert Serpenti van Serpenti Logistics in Reuver. De avond werd op zeer inspirerende wijze ingevuld door top-opleider en een zeer bekende naam in de zwemwereld, Ton van der Eerden.

Vrijdag 6 maart hadden we het genoegen om Ton van der Eerden weer in ons midden te mogen begroeten. We mochten Ton ontvangen in een prachtige lokatie, namelijk bij onze clubsponsor en Masterzwemmer Evert Serpenti van Serpenti Logistics BV in Reuver. De naam Logistics doet het al vermoeden; Evert is eigenaar van een bedrijf dat mooi aan de weg timmert in de logistieke sector. Transport per vliegtuig, per vrachtauto, met een snelle auto, de vrachtboot of goederentrein ….. Evert regelt dat jouw goederen van A naar B komen!

In zijn grote hal met aangename stoelen kregen onze zwemmers van de wedstrijdgroep best wat te verwerken. Ton maakte het de zwemmers niet makkelijk op hun vrije vrijdagavond. Ze moesten goed opletten, maar gelukkig weet Ton precies hoe hij moeilijke begrippen als ATP en ADP, aeroob, anaeroob en a-lactisch op een begrijpelijk manier over kan brengen. Geweldig om te zien hoe ook de jongste zwemmers gebiologeerd bleven luisteren naar de biologie van het lichaam.

En onze zwemmers weten, wat je moet doen om kramp te voorkomen!

Sinds 2015 dé specialist op het gebied van internationale transport EN expeditie